dinsdag 4 februari 2014

Dag 23: kopieer een woord uit het woordenboek (met de hand of met een kopieermachine) en verwerk het in je tekening.


zwarte stift op papier + photoshop
black marker on + photoshop

Alweer een nieuwe tekening! Ik had zin om te tekenen, en omdat ik niet zo veel inspiratie had tekende ik deze huisjes over van een foto van Stockholm. Later besloot ik dat ik deze tekening eigenlijk ook wel voor mijn uitdaging kon gebruiken, en dus besloot ik om er een woord uit het woordenboek bij te zetten. Omdat er niet meer genoeg plaats over was naast de tekening, tekende ik de woorden op een apart papier en plakte ze samen in photoshop. Ik vind het wel leuk om letters over te tekenen, maar zoals je kunt zien hebben de letters zelf ook een beetje wanderlust... :)


Day 23: copy a dictionary entry and process it in your drawing.

Another drawing! I felt like drawing a little, but since I didn't have a lot of inspiration, I just copied these houses from a picture of Stockholm. Later, I figured that I could use the drawing for my challenge as wel, and I decided to put it together with a dictionary entry. However, there wasn't any place left next to the drawing, so I drew the letters on a separate piece of paper and pasted them together in photoshop. I like copying letters, but as you can see, the letters themselves have quite a bit of wanderlust themselves... :)

4 opmerkingen:

 1. Mooi Hanne! Ik kan op je andere blog niet reageren omdat ik geen website of Google+ account heb, hier gaat het wel. Ik herkende Stockholm gelijk, nog voordat ik je uitleg erbij las! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn! :) Goed dat je dat laat weten van die reacties, dat wist ik zelf niet. Ik zal eens kijken of ik er iets aan kan doen.

   Verwijderen
  2. Hier staat er een optie bij die Naam/url heet en waar je gewoon je naam in kunt vullen, die miste op rougeimaginaire in het rijtje! :)

   Verwijderen
  3. Blijkbaar kan je alleen die "naam/url"-functie aanzetten als je ook de "anoniem"-functie aanzet...
   Maar ik heb nu Disqus geïnstalleerd, en daarbij kan het ook met gewoon je naam en e-mailadres (en je krijgt ook nog eens een mail als iemand je comment beantwoord heeft) :)

   Verwijderen